Contact

Openingstijden 

Mijn praktijk is geopend op woensdag en vrijdag. Op die dagen vinden de afspraken plaats en ben ik het beste telefonisch te bereiken voor overleg of aanmeldingen. Tijdens gesprekken met cliënten neem ik de telefoon niet aan, maar kunt u wel een bericht achterlaten. Ik bel u dan zo snel mogelijk terug.

Hebt u op andere dagen een korte vraag of wilt u een afspraak verzetten dan kunt u een voicemailbericht achterlaten of een email sturen. Ik neem dan contact op zodra ik tijd heb. Voor crisissituaties buiten kantoortijden kunt u een beroep doen op de huisartsenpost.

Wachtlijst

De wachtlijst is op dit moment te lang om nog nieuwe cliënten aan te nemen. Zodra ik weer duidelijkheid heb wanneer ik weer wel nieuwe cliënten aan kan nemen dan vermeld ik dat op mijn website. Op dit moment neem ik geen cliënten aan en plaats ik ook geen mensen op mijn wachtlijst. Voor cliënten die al eerder bij mij in behandeling zijn geweest probeer ik wel tijd te maken. Neem in dat geval contact met mij op om te overleggen wat mogelijk is.

Mag ik u vriendelijk verzoeken mij in andere gevallen alleen te benaderen voor vragen over intakes of aanmeldingen als op mijn website vermeld staat dat ik plaats heb voor nieuwe aanmeldingen?

Als het moeilijk is een psychiater te vinden dan kunt u contact opnemen met de wachtlijstbemiddelaar van uw zorgverzekering. Zij kunnen u helpen een behandelaar te vinden.

Contactgegevens

Natasja van de Weg
Broekstraat 2F, 6828 PZ Arnhem
Tel: 06-12755190 

Ik reageer in het algemeen binnen een week op verzonden berichten, of binnen een week nadat ik terug ben van vakantie. Hebt u na een week nog geen reactie ontvangen, neem dan telefonisch contact met mij op. Mogelijk heb ik dan door een technisch probleem uw bericht niet ontvangen.

Houdt u er rekening mee dat het contactformulier uw bericht verzendt naar mijn email-adres en verstuur bij voorkeur geen vertrouwelijke gegevens.

Bereikbaarheid

De praktijk is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte (Airborneplein) is op 4 min loopafstand.

De praktijk ligt op de grens van de zone betaald parkeren. Het kan daarom soms lastig zijn en gratis parkeerplek te vinden.

Waarneming

Tijdens vakanties wordt mijn praktijk waargenomen door collega psychiaters uit Arnhem en omstreken.

Klachten

Bent u niet tevreden over de behandeling? Laat het mij weten, dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken. Mochten we daar niet uitkomen en u wilt een klacht indienen dan kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris. Hiervoor doe ik een beroep op de regeling van mijn beroepsvereniging, de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie). In het klachtenreglement, dat beschikbaar is in mijn praktijk, kunt u lezen wat u precies kunt verwachten van de klachtenfunctionaris en de bemiddeling bij klachten. Wordt uw klacht, ook met bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet of onvoldoende opgelost, dan kan u de klacht tevens voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie die een bindende uitspraak doet. Als u hierover vragen heeft dan wijs ik u graag verder de weg. U kunt de klachtenfunctionaris bereiken via klachtenfunctionaris@nvvp.net. Ook kunt u een klacht indienen bij het medisch tuchtcollege.