Voor wie

U kunt als volwassene of oudere bij mij terecht met klachten van angst en depressiviteit, dwangmatigheid, ADHD enĀ  persoonlijkheidsproblematiek (chronische en lastige karaktereigenschappen). Ook kunt u terecht met klachten die een gevolg zijn van traumatische ervaringen, lichte psychotische stoornissen en alcoholproblemen. Tot slot ben ik beschikbaar voor een second opinion.

Voor mensen met chronische psychotische stoornissen of ernstige verslavingsproblemen kunnen instellingen meer passende hulp bieden. Relatietherapie bied ik niet aan in mijn praktijk.

Met ingang van 1 januari 2014 is de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) onderverdeeld in Basis Generalistische GGZ en Specialistische GGZ. De specialistische GGZ richt zich op meer complexe problemen, waarvoor vaker langere behandeling en/of specialistische deskundigheid nodig is. Ik werk alleen in de specialistische GGZ. Uw huisarts beslist samen met u of een verwijzing naar de specialistische GGZ nodig is. Overleg daarom altijd met uw huisarts als u professionele hulp wilt zoeken.