Voor wie

U kunt als volwassene of oudere bij mij terecht met klachten van angst en depressiviteit, dwangmatigheid, ADHD enĀ  persoonlijkheidsproblematiek (chronische en lastige karaktereigenschappen). Ook kunt u terecht met klachten die een gevolg zijn van traumatische ervaringen, lichte psychotische stoornissen en alcoholproblemen. Tot slot ben ik beschikbaar voor een second opinion.

Voor mensen met chronische psychotische stoornissen of ernstige verslavingsproblemen kunnen instellingen meer passende hulp bieden. Relatietherapie bied ik niet aan in mijn praktijk.

Ik werk als psychiater alleen in de specialistische GGz. Dat betekent dat ik mensen behandel met ernstige of complexe problemen, waarvoor vaker langere behandeling, meer specialistische deskundigheid en/of medicatie nodig is. Mensen die voor het eerst hulp zoeken kunnen vaak ook goed terecht bij een psycholoog, Uw verwijzer (vaak uw huisarts) beslist samen met u of een verwijzing naar de specialistische GGZ nodig is. Overleg daarom altijd met uw huisarts als u professionele hulp wilt zoeken.